Kumluca’da Çiftçiler Kış Sezonu İçin Seralara Sebze Fidesi Dikiyor

Antalya’nın Kumluca ilçesinde çiftçiler kış sezonu için seralara sebze fidesi dikimine başladı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu da Kumlucalı çiftçileri ziyaret ederek, dikim çalışmalarına yardımcı oldu.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumlucalı çiftçileri ziyaret etti. Ziyarette yeni sezon için domates dikimi yapan çiftçilere yardım eden Başkan Köleoğlu, kendisinin de çiftçi çocuğu anlatan Başkan Köleoğlu, emek olmadan yemek olmayacağını söyledi.

Dikim sonrası çiftçilerle sohbet eden Başkan Köleoğlu, “Kıymetli Kumlucalı Büyük Ailem, bugün seralarımızdayız. 2023 yılının bereketli bir sezon olması dileğiyle fidelerimizi toprakla buluşturuyoruz. Bu fidelerden oluşacak sağlıklı gıdalarımızın temeli olan buradaki ürünlerimizi besleyeceğiz. Onlara adeta çocuklarımız gibi bakacağız. Sağlıklı gıdaların yetişmesi için emek harcayacağız. Fidelerimizi toprakla buluşturuyoruz ve sağlıklı sebzelerin oluşması için onları besleyeceğiz. Kumluca’nın verimli topraklarında onlara iyi baktığımız zaman buradan çıkan sağlıklı sebzelerimizle Türkiye’ye, yetmiyor ihracatla dünyanın dört bir köşesine sağlıklı gıdalarımızı gönderiyoruz. Buradaki ablalarımızla, kardeşlerimizle, teyzelerimizle, abilerimizle beraber buradaki fidelerimizi toprakla buluşturuyoruz ve bereketli bir sezonu burada hep beraber diliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x