Fatih Portakal’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Truva’ tepkisi: Ahlaksız

14 ve 28 Mayıs’taki seçimlerde büyük bir hezimet alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yedili Masa’daki ortaklarının kadrosuna göz dikti. İttifak içerisinde, seçim yenilgisinin bir numaralı sorumlusu olarak gösterilen ve partisi içerisinde de başlayan ‘değişim’ rüzgarının hedefi olan CHP lideri, DEVA Partisi’nin ilçe başkanlarına CHP’de kadro vadetti.

Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu İstanbul’da DEVA Partisi’nin bazı ilçe başkanlarıyla gizlice görüştüğü iddia edildi.

Fatih Portakal’da Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki: Ahlaksız

CHP yandaşı sunucu Fatih Portakal, yaşananları ‘siyasal ahlaksızlık’ olarak nitelendirip,

“Kılıçdaroğlu’nun yaptığı siyasi etiğe hiç uygun değil. Yahu ders almadınız mı hala harakiri yapıyorsunuz. Bir insan dava arkadaşlarına ancak bu kadar kötülük yapabilir. Bu siyasal ahlaksızlıktır

” dedi.

Portakal açıklamasında şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu’nun birkaç gün önce DEVA Partililer ile bir araya gelmesi siyasi ahlaksızlık. Kılıçdaroğlu’nun yaptığı siyasi etiğe hiç uygun değil. Partinin genel başkanına bile haber vermeden gidip onlarla bir araya geliyorsunuz. Onlarda da onur yok.

Onlar da istifa edeceklermiş. Yahu ders almadınız mı hala harakiri yapıyorsunuz, sizi düşündüğüm yok ben CHP’yi düşünüyorum. Bir insan dava arkadaşlarına ancak bu kadar kötülük yapabilir. Siyasi etik olarak da hiç uygun değil siyasal ahlaksızlıktan bahsediyoruz. Kılıçdaroğlu’nun ne yapacağını ne vaatler vereceğini siz düşünün.”

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir